Lidt om os

JS Rejser var blandt de allerførste i Europa, der arrangerede rejser til Rumænien efter revolutionen. Vores kunder er oplevelsesfolket, der ønsker personlig betjening af chefen selv. Vi har noget helt specielt at byde på, netop fordi vi har en enorm indsigt og berøringsflade i Rumænien. Denne ekspertise har vi oparbejdet gennem de seneste 25 år, dels via vores humanitære arbejde og kulturelle udveksling, dels via de mange turister, vi gennem årene har vist rundt i Rumænien. Mange af vores rumænske kontakter er skabt i forbindelse med Jørn Sørensens samarbejde med Det Danske Udenrigsministerium, som vi har udarbejdet kurser for – til rumænere.

Den bedste hjælp, rumænerne kan få nu, er, at udlændige kommer og besøger deres land, samt
at nogle beslutter sig for at investere i – og eventueltstarte firma i Rumænien.

Vi har erfaret, at en bus er den mest optimale rejseform, når man ønsker oplevelser fra start til slut. Vi forsætter med den løsning, som vi har startet i 2017 for at spare tid på rejsen fra Danmark til Rumænien. Vi flyver derfor fra Billund til Cluj Napoca midt i Transsylvanien, til Bukarest i den sydlige del af landet eller Iasi i den østlige del af landet – afhængigt af, hvilken rejse I vælger. Der kan også arrangeres afgang fra Malmö, hvis flytiderne passermed den rejse, I vælger.

Netop fordi vi nu forsætter med flytransport, vil vi lige gøre opmærksom på, at flyselskabet har ret til at ændre flyvedatoen og tidspunktet. Skulle det ske, vil vi give jer besked hurtigst mulig.

Når I rejser med os, får I både hjerte og sjæl med på ferie, og I kan fra jeres behagelige sæde i bussen opleve det smukke rumænske landskab. I år starter vi samarbejde med et nyt rumænsk busfirma, der har to dygtige chauffører tilknyttet – de skiftes til at køre alle vores ture i Rumænien.

I 2010 var der generationsskifte i JS Rejser, da JørnSørensen (JS) gik på pension, og Carmen Vele overtog roret. JS og Carmen kender Gud og hver mand i alle egne af Rumænien, og JS lovede at hjælpe Carmen i et par år. JS er dog stadig med på vognen – måske stopper han aldrig rigtig, hvem ved?!

Carmen er født i Rumænien, så hun kender alt tillandet, sproget og kulturen – og derudover taler hun perfekt dansk.

I marts 2019, blev vores lille rejseselskab udnævnt af Foreningen Danske Rejsejournalister som Årets Rejsebureau. I begrundelsen for prisen blev det fremhævet, at JS Rejser gør en ekstraordinær indsats for danskeres ferie i udlandet, at hjerte og sjæl er med i arrangementerne, og at man især i Rumænien gør meget for at skaffe de rejsende i nærkontakt med lokalbefolkningen. Det er vi stolte af!