Kurophold på 8 dage

8 DAGES KUROPHOLD I RUMÆNIEN 2018

Denne rejse er til dig, som vil slappe af, som vil forkæles og som vil koble af fra den stressende hverdag og travlhed derhjemme. Er I 2 personer, som vil af sted, vælger I selv den dato, der passer bedst i jeres kalender, så ordner vi resten. Giv dig selv og din krop forkælelse en gang imellem.

Efter sådan en tur, vil du føle dig som født på ny!

Baile Felix, ligger på grænsen til Ungarn. Kurstedet har været kendt siden år 1.000, og de sidste 25 år efter kommunismens fald, har kurstedet specialiseret sig i høj service og kurophold, behandling samt velvære og afslapning.

Behandlings- og kuropholdsprogrammerne kombineres perfekt med traditionelle og moderne behandlinger og spabade. Hotel Termal er udstyret med det nyeste udstyr. Undergrundsvandet (mineralholdig vand)som bliver brugt til behandling er temmelig varmt 40 – 49 gr celsius, og indeholder ca. 1 g salt /liter. Det gør, at vandet har mirakuløse egenskaber til flere gigtsygdomme (reumatisme), neurologiske lidelser m. m.

Her kan man forkæle sig selv med massage, plantebad, fysioterapi, sauna, jacuzzi, manicure, Gerovital – ansigtsbehandling. Selv om man ikke fejler noget, er kurstedet velegnet til forkælelse, afkobling fra den stressende hverdag og ikke mindst – her får man også en kulinarisk oplevelse fra det rumænske køkken.

Du/I kan selv vælge perioden, så ordner vi resten.

Dag 1
Afgang fra Denmark tidligt om morgenen med fly fra Billund/Malmö til Cluj Napoca. Man skal møde op i Billund/ Malmö lufthavn i rette tid. Husk størrelsen på håndbagage og vægten på bagage er fastsat af flyselskabet. I må medbringe 1 stk. håndbagage (maks. 8 kg og maks. 42 x 32 x 25 cm),og I må ikke have flydende væsker i håndbagagen – samt 1 stk. kuffert (maks. 20 kg) ved check-in. Vi flyver med WizzAir. Flyvetiden fra Billund/Malmö til Cluj Napoca er ca. 2 timer. Vi gør opmærksom på, at der er servering i flyet mod betaling. På jeres billet, som I vil få fra os minimum 7 dage før afrejsen, vil være angivet jeres plads i flyet. Afgangstiderne kan ændres af Wizz Air, men I får et mødetidspunkt til lufthavnen, når I bestiller kuropholdet.

Carmen eller en af vores repræsentanter er i lufthavnen og tager godt imod jer, og efter en lille rundvisning i byen kører vi jer til vores basishotel i Cluj Napoca. Her bliver mulighed for at veksle penge. Det er en god ide, at have euro med. Om aftenen bliver der serveret aftensmad på hotellet. Det er første del af jeres helpension.

Dag 2
Efter morgenmad, på aftalt tidspunkt, kører vi til Baile Felix. Der er ca. 3 timers kørsel. Vi tager et stop undervejs, så I skal selv klare frokosten den dag .
Vi hjælper jer på hotellet, booker jer ind og går en kort tur i omegnen. Derefter klarer I jer selv. Er det et større hold på mere end 10, vil der være en af os hos jer.- Vælger man et længere ophold, kan der mod ekstrabetaling arrangeres en halv- eller heldagstur ud i landet.

Dag 3
Efter et lille møde med hotellets specialister (Læge) i behandlinger får man efter behov et skema om behandling eller standardkur. Der er indlagt mindst 3 behandlinger pr. dag dog ikke lørdag og søndag. Derudover er der mulighed for at benytte indendørs og udendørs swimmingpool, fitnesslokaler og sauna. Skal man noget helt ekstra, må man selv betale.

Dag 4 til dag 7
Kurophold og behandlinger efter ønske

Dag 8
I bliver kørt fra kurstedet midt på dagen til Cluj Napoca, og senere på dagen er der fly til Billund/Malmö

Så er I blevet en oplevelse rigere og har forhåbentlig nydt livet på kurstedet. Det er også mulighed for en ekstra uge mod en merpris.

Prisen indeholder følgende:

 • 7 x morgenmad
 • 6 x frokost
 • 7 x aftensmad
 • Fly t/r fra Malmö eller Billund med 20 kg baggage
 • Lufthavnsskatter
 • 1 x overnatninger i dobbeltværelse i Cluj Napoca
 • 6 x overnatninger i dobbeltværelse i Baile Felix
 • Behandlinger efter behov – mindst 3 dag
 • Brug af alle badefaciliteter
 • Brug af badekåbe
 • Fællestræning (yoga, spinning, aerobics)
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Alle skatter og afgifter

Pris for alt dette er i lavsæson kun kr. 6.495,-
Hvis det er i højsæson – perioden 15.06 – 15.09 – 2018 er prisen Kr. 7.995,-

Enkeltværelse tillæg Kr. 995,-

Obs. Dette er èt basis program for vores kurophold. – Du/I vil få et mere detaljeret med fly afgange henholdsvis Billund og Malmö

Det er en gave man skal give sig selv

Med Venlig Hilsen og på gensyn J.S. Rejser v/Carmen Vele